Olvasási idő: ~ 10 perc

A történelem szövetét alkotó fonalak hamarosan ismét egyesülnek, és egy világméretű, civilizációs tűzvihar kíséretében a nyugati világ, ahogy most ismerjük megszűnik létezni. A kérdés mostantól nem az, el tudjuk-e kerülni, hanem az, hogy képesek vagyunk-e vértenger nélkül átvészelni és elkerülni a fasizmus és szocializmus újjászületését.

2048

Az első szikra a közel-keleti népek áradata Európába. A népvándorlás kiváltó oka elsősorban az európai politikában keresendő. Amikor egy olyan ország, mely hatalmas, kvázi-szocialista jóléti államot futtat, a vagyon masszív átcsoportosításával azoktól, akik megtermelik azoknak, akik nem dolgoznak meg érte, segélyekkel, orvosi ellátással, lakhatással, étellel, melyeket ingyenesnek neveznek, de a valóságban dolgozó polgárokkal fizettetik meg az árát hatalmas adók formájában, kinyitja határait és válogatás nélkül beengedi az idegeneket, nyilvánvaló és érthető, hogy százezrével fognak bevándorolni azok, akik élvezni akarják a jóléti államok “ingyenes” programjait.

Ez a cikk leírja, hogy az Egyesült Királyságba illegálisan bevándorlók heti 35 fontot (~14.000 forint), hotelszobát, és napi három adag főttételt kapnak az államtól, ami 150 millió fontot fizet magáncégeknek a bevándorlók elszállásolásáért. Ez olyan 60 milliárd forint, melyet az állam elkobzott a polgároktól, akik nem költhetik azt a – jogosan megtermelt – vagyont önmagukra vagy gyermekeikre. Németországban elkezdték kilakoltatni otthonaikból a szegényeket, hogy házaikban a migránsok élhessenek. Svédországban az állam törvényes rabláson keresztül elkobozza a polgárok nyaralóit.

És mint ahogy azt mindenki sejti, a bűnözés, főképp nők és gyermekek ellen és főképp szexuális természetű, hatalmas mértékben megnőtt. Köln, Bornheim, Hamburg (ismét), Düsszeldorf, Bécs, Kalmar, Stuttgart, Helsinki, Berlin, Zürich, NorderstedtStavanger, satöbbi… Ezt koronázva jelent meg február elején egy jelentés, mely szerint az Egyesült Királyságban gyermekek százezrei eshettek többnyire pakisztáni származású muszlimok által elkövetett nemi erőszak áldozatául az elmúlt évtizedben.

Az európai népeket sarokba szorították, és tehetetlenül nézik, ahogy tömegesen megerőszakolják a feleségeiket, a gyermekeiket, míg a rendőrök azokra vadásznak, akik tennének ellene. A sarokba szorított vad mindig támad, és nyilvánvaló, hogy ha ez marad a dolgok természetes rendje, ami következni fog az polgárháború és egy muszlimellenes keresztes hadjárat.

A multikulturalizmus soha nem működött, és soha nem is fog. Eltérő értékrendek, mint a modern nyugat tulajdonjog-tisztelete a kelet gyilkos babonásságával nem férnek össze.

img_0737

És miért történik mindez? Ez a cikk tökéletesen összefoglalja egy mondatban:

Jobb hagyni, hogy főként pakisztáni származású férfiak szisztematikusan bántalmazzanak 11 éves gyermekeket Rotherdamban több mint 16 éven át, mint hogy bigottnak, rasszistának vagy iszlamofóbnak címkézzenek.

Egészséges, normális ember nem akar rasszista, gyűlölködő vagy náci lenni. Épp ezért reagál akkor, amikor ilyen neveken nevezik megadással és engedelmességgel, azt gondolván, hogy vele van valami baj, és ő tett valamit rosszul. Az igazság az, hogy ezekkel a jelzőkkel nagyon egyszerű irányítani a jó embereket, hiszen azért, hogy elkerüljék az immorális életet, segíteni és támogatni fogják azt, aki a jóságukat kihasználva gyűlölködőnek vagy rasszistának nevezi őket, aki többnyire az, aki az államon keresztül más pénzéből próbál segíteni a bevándorlókon vagy a kissebségeken, hogy aztán dicsekedhessen az erkölcsi felsőbbrendűségével. Így született meg a politikai korrektség kulturája, amely következtében többek között a San Bernardinoi lövöldözők szomszédja sem jelentette a tragédia előtti gyanús tevékenységeket.

“Érezd a bűntudatot és sajnálatodat kifejezve add át a pénzed.” És amikor a baloldal éveken keresztül próbálja elhitetni a németekkel a kollektív bűnösségüket őseik tetteiért, azt, hogy legbelül ők igenis nácik, természetes, hogy nem fognak hangot adni az egyébként ésszerű muszlimellenes gondolataiknak, és nézik, ahogy elveszítik a világuk fölötti irányítást, amíg az egyetlen lehetőségük nem lesz más, mint egy modern Szent Bertalan éjszakája.

Ezt elkerülvén, az államok természetesen mindent meg fognak tenni, hogy fenntartsák a jelenlegi gazdasági piramisjátékot. Csakhogy a gazdaság nem így működik. A gazdaságot nem tarthatják fenn azzal, hogy adókkal büntetik a termelést és segélyekkel jutalmazzák a parazitizmust. Mint ahogy azt Ayn Rand írta:

Ekkor tapasztaljuk meg a kettős értékrendű emberek felemelkedését, azokét, akik erőből élnek, mégis azokra számítanak, akik a kereskedelemből élnek, hogy megteremtsék zsákmányolt pénzük értékét. Ezek az erény autóstopposai. Egy erkölcsös társadalomban ezek a bűnözők, és a törvényeket azért írják, hogy megvédjenek bennünket tőlük. Ám amikor a társadalom jog szerinti bűnözőket és törvényes fosztogatókat teremt, azaz olyan embereket,akik erővel ragadják el a fegyvertelen áldozatok vagyonát, a pénz teremtőjük megtorlója lesz. Az ilyen fosztogatók biztonságosnak tartják védtelen emberek kirablását, mihelyt elfogadták az azokat lefegyverző törvényt. Ám zsákmányuk más fosztogatók mágnesévé válik, akik úgy veszik el tőlük, ahogy szerezték. Ekkor a verseny nem a legrátermettebbek számára folytatódik, hanem a brutalitásban legirgalmatlanabbak között. Amikor az erő a szabály, a gyilkos legyőzi a zsebtolvajt. És ekkor a társadalom eltűnik a romokban és az öldöklésben.

És amikor a termelők házait, vagyonát kobozzák el hogy azt az állam átnyújthassa a bevándorlóknak, amikor azt látja, hogy a lánya életveszélyben van, felesége fél kilépni az utcára, tőle pedig az állam évekkel vagy évtizedekkel ezelőtt elvette túlélése és önvédelme egyetlen módját, a fegyverviselés jogát, ezek az emberek nem fogják tovább szolgálni élősködőiket és ellenségeiket.

Történni fog ez úgy, hogy az államok nem lesznek képeses többé keynesi mágiával, pénznyomtatással és hitelek felvételével fenntartani magukat.

A szabad piacon a hitel árát, a kamatot, épp úgy mint bármilyen más termék és szolgáltatás árát, a kereslet és a kínálat határozza meg. Amikor az emberek megtakarítanak, több hitelbe adható pénz áll a bankok rendelkezésére, tehát a kínálat növekszik, az ár pedig csökken. Az alacsonyabb kamatláb pedig azt a jelet küldi a vállalkozóknak és befektetőknek, hogy ideje beruházni a termékek és szolgáltatások előállításába, hogy akkor, amikor a gazdaság többi szereplője úgy dönt, a bankban tartott pénzét el szeretné költeni, lehetőségükben álljon kielégíteni a vásárlók kívánságait.

Ezzel szemben a jelenlegi gazdaságban a jegybanki alapkamatot önkényesen az állam határozza meg. És amikor az állam úgy dönt, hogy a gazdasági növekvés elindítása érdekében csökkenti az alapkamatot, függetlenül attól hogy a vásárlóknak van-e megtakarításuk vagy sem, a gazdasági tevékenység elindul. Hiteleket vesznek fel, beruházások kezdődnek, embereket foglalkoztatnak, szellemvárosokat építenek.

ordos.jpg

A lufi csak egy bizonyos határig fújható, és nem lehet a végtelenig fenntartani a hitelből való foglalkoztatást és építkezést. Viszont a vásárlók sosem jönnek… miért is jönnének, hiszen nincs elkölthető megtakarításuk, kizárólag az állam feltételezett mindenttudósága határozta meg a hitelek árát. Ilyenkor következik be a recesszió, amikor a piacnak ki kell söpörnie azokat a befektetéseket és vállalkozásokat, amelyek feleslegesen épültek, hogy felszabadulhassanak a máshol szükséges erőforrások, és olyan gazdasági tevékenység kezdődhessen, amely értéket teremt mások számára. Minél tovább fújják a lufit, a robbanás annál nagyobb és fájdalmasabb lesz.

Így néz ki az amerikai központi bank kamatlába 2009 óta:

Screenshot 2016-03-05 07.17.57

Az az apró kis emelkedés a végén okozta azt, hogy az amerikai tőzsde az évet a történelem legrosszabb 10 napjával kezdje. Peter Schiff munkája hitelesen bizonyítja, hogy az amerikai gazdaság egyenes úton halad a recesszió felé, ami hatással lesz a világ többi országára. És nyilván nem csak amerika, hanem európa minden országa vakon követi az állami hatalom, az államadósság és az infláció – azaz a pénznyomtatás – kiterjesztésének doktrínáját, ami fenntarthatatlan, és biztos katasztrófába végződő öngyilkosság.

Az egyébként is omladozó nyugati gazdaságok nem fogják tudni fenntartani a menekültek millióinak ellátását, elszállásolását, most is alig bírják, a no-go utcák és környékek, ahova életveszélyes bemenni pedig már kialakultak. Úgyszint nem lesznek képesek fenntartani a kórházakat, az iskolákat, és minden mást, amit az állampolgárok “ingyen” élvezhetnek. Az előbbi tekintetében Magyarország viszonylag szerencsés helyzetben van, bár itthon a cigányság épp olyannyira függője a segélyeknek, mint máshol a bevándorlók. Az utóbbi tekintetében annál kevésbé szerencsés, szerencsétlen abban is, hogy az így is alacsony bérek és magas munkanélküliség csak növekedne recesszióban, fokozva mindezt inflációval, a pénz elértéktelenedésével, miközben az állam konokul ragaszkodik ahhoz a pénznyomtatásos gazdaságpolitikához, ami előidézte az összeomlást.

Mindezt megkoronázva két év múlva magyarhoni választások, és ha a recesszió megdönti a Fideszt, ami várhatóan meg fog történni, a helyére pedig egy olyan párt kerül, ami a Fidesznél is nagyobb állami beavatkozást kínál megoldásul, már pedig, miután az emberek eléggé elhitték a propagandát, hogy ennek a gazdaságnak bármi köze van a kapitalizmushoz, jobbról balra húz az inga, akkor a nagy világválságot okozó politikai hibáknak nézünk elébe.

Ha hagyjuk a dolgokat a maguk medrében folyni, a választásunk a polgárháború és fosztogatás, vagy az államhatalom kiterjesztése az emberek ellen propagandán és militarizálódáson keresztül, a védelem és közbiztonság, vagy a gazdasági fejlődés jelszava alatt.

Egyelőre még nem vagyunk a pokolban, és van időnk felkészülni, lehetőségünkben áll visszaverni minden multikulturális propagandát tényekkel, szembesíteni azokat, akik a bevándorlást támogatják, hogy azzal gyermekek és nők ezreit teszik nemi erőszak áldozatává, rámutatni a kultulrális inkompatibilitás problémájára, és aktívan terjeszteni az érveket az állam hatalmának a gazdaságból való kivonása mellett. Ezért létezik ez a blog, és ezért teszek meg mindent az üzenet terjesztéséért.

Én nem fogom tétlen végignézni, ahogy összeomlik a világ. És remélem te sem.

Ide kattintva hozzájárulhatsz az oldal fenntartásához.