A következő bejegyzés nagyon furcsa lesz, és valószínűleg libertariánus társaimnak idegen, és majdhogynem az ő nézeteikkel ellentétes érveket fogok megfogalmazni, ettől függetlenül beszélnünk kell erről, mert a társadalom biztonságáról van szó.

A standard libertariánus álláspont a rendőrséggel kapcsolatban az, hogy ők az állam végrehajtóegysége, az erőszakszervezet, amelyen át az uralkodó osztály elnyomó hatalmát gyakorolja a békés társadalom felett. Azzal, hogy csak a munkájukat végzik, valójában nagyobb erkölcsi felelősség terheli őket, mint a politikusokat, mivel nélkülük a politikusok csak őrült öregemberek lennének, akik az asztalt püfölve követelik mások vagyonát és engedelmességét, nem pedig civilizációpusztító őrültek, akik nyomorba döntik az országot, százezreket kényszerítenek a szegénységbe és ártatlanok millióit börtönzik be a világ minden táján.

De a történet ennél sokkal bonyolultabb. Minden társadalom rendelkezik egy Harcos kaszttal, akik hajlandóak erőszakot használni azért, hogy fenntartsák a társadalom békéjét és rendjét. Ez egyaránt igaz a Görögökre, a modern Magyarországra és a jövő Szabad Világára. És amikor az állam a közbiztonságra hivatkozva megtilja a polgároknak, hogy lőfegyvert vásároljanak és harcképtelenné teszi őket a bűnözők és támadók ellen, amikor bűn az embernek megvédenie magát és saját tulajdonát azzal, hogy áramot vezet a kerítésébe, a védelem és biztonság fenntartásának módja a rendőrség marad.

Ez egy rohadt sarokba szorított helyzet, hiszen saját fogvatartóinkra vagyunk kényszerültek úgy tekinteni, mint védelmezőinkre. Ettől függetlenül ez az igazság. És ez is marad az igazság, addig, amíg a magyar társadalom rá nem jön, hogy a fegyverektől nem rettegni kell, hanem meg kell őket tanulni használni, a fegyvertelenség nem békét, hanem szabad prédát biztosít a bűnözők számára, és amíg nem hajlandó vagy békés úton vagy erővel kikövetelni magának a jogot arra, hogy megvédje magát, családját és tulajdonát, addig el kell fogadnunk ennek a helyzetnek a valóságát.

Ebből nem következik az, hogy a rendőrök mától az erény megtestesítői. Nem, még mindig bűnös és emberellenes az, aki arra hivatkozva, hogy valaki ezt parancsolta neki, ártatlan fiatalok életét és jövőjét pusztítja el, mert füvet talált náluk, aki elhurcolja és bezárja az öregembert, aki csak a saját kertjét próbálta védeni, aki útonállóként fegyveres rablást hajt végre az autósokon traffipax mellett állva, vagy aki az uralkodó parancsára a tüntetőkre támad.

Viszont akik valós veszélytől védik az országot, azokra úgy kell tekintenünk, mint akit önként fizetünk meg. Akik a határokat védik attól, hogy az országot megszállja az Iszlám, és másnap arra a káoszra ébredjünk, amire a tőlünk nyugatra élő népek napról napra kelnek, azok nem bűnözők, hanem valóban tiszteletre méltó őrök. Ők a társadalom azon tagjai, akik hajlandóak erőszakot használni, hogy nekünk ne kelljen, még akkor is, ha nem mi akartuk ezt így, és nem adóból, hanem inkább önként fizetnénk őket.

Most pedig tekintsünk rá ezekre a képekre, hogy lássuk, milyen körülmények között védik a határokat ezek az őrök:

6ea0cb968549a14d5525e44fccc25580
Forrás
9cd1af4dc888d0804c3ffb75e43d9fc2
Forrás
c98dd3a64f02a9c279d1c1efbfe156db
Forrás

Az a társadalom, amelyik úgy bánik a Harcosaival, ahogyan mi bánunk velük, az öngyilkosságot követ el. Oké. A magyarságból 1956 után a hatalom kivégzett mindenkit, aki hajlandó volt felállni és ellenállni, így mára a magyar génállomány nem több, mint egy csoport depressziós, borulátó birka, akik passzívan nézik, ahogy az állam elrabolja vagyonukat és elpusztítja a gazdaságot. De ha még ezt is tűrjük, akkor nem hogy jövőnk, jelenünk sem lesz. Ha passzívan nézzük – mint ahogyan tesszük azt az állam minden bűnével, – hogy szakadt csöves módjára éljenek azok, akik az életünket védik, akkor megérdemeljük, és meg is kapjuk a halált.

 Ide kattintva támogathatod az oldal fenntartását.

Kommentek